Megint átépítik a Facebookot, és a közösségi portál hamarosan az online életünk minden apró mozzanatát naplózza majd. Jön az automatizált lájkolás és a Facebook multimédiás központtá alakul. Először a fejlesztők kapnak hozzáférést, a felhasználók oldalai a következő hetekben alakulnak át.

A Facebook csütörtökön az f8 konferencián bejelentette, hogy sok internetes szolgáltató automatizáltan tudja majd küldeni a lájkokat a közösségi portálra. Ha megnézünk egy filmet a Netflixen, vagy meghallgatunk egy dalt egy zenei portálon, akkor ez a tevékenységünk azonnal megjelenik a Facebook felületén. Abban az esetben, persze, ha az adott cég már beépítette a portáljába az automatizált adatküldés funkciót.

Egyrészt jó fej a Facebook, mert megkönnyítette a dolgunkat. Hiszen már a lájk gombot sem kell megnyomni. A regisztrációnál összekötünk két szolgáltatást, és onnantól az online életünk minden részletéről tudósíthatunk. Ugyanakkor a portál minden eddiginél több adatot akar begyűjteni rólunk. Az ember néha meghallgat szar számokat, elolvas rossz cikkeket, amelyeket még véletlenül sem ajánlana másnak.

Folytatás itt: Kattintson ide...

Forrás: index.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 60 635 818 megtekintés

Videó: 35 946 159 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5714998

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh