Világszerte tele van a padlás tehetségkutató műsorokkal, így aztán az ember már nem nagyon kapja fel a fejét a különböző bombasztikus jelzők hallatán. Amiért most mégis billentyűzetet ragadtunk, az egy Marc Martel nevű fiatalember, aki elképesztő módon idézi meg a Queen néhai énekesét.

A különböző zenés tehetségkutatók fénykorukat élik az utóbbi években, és mivel lassan a közönség is felismeri a sablonokat (bénán kinéző szereplő fantasztikus hanggal elkápráztatja a zsűrit, lásd Susan Boyle), egyre nehezebb kitűnni.

Marc Martelnek mégis sikerült (vagy fogalmazzunk úgy, hogy a mi figyelmünket sikerült felkeltenie), hiszen a kanadai fiatalember hangja a megszólalásig hasonlít Freddie Mercuryéra, és külsőleg is akad némi hasonlóság közöttük.

Az egyébként egy keresztény rockot játszó zenekarban (azért ismerve Freddie Mercury életútját, ebben akad némi irónia) éneklő Marc Martel egy, a Queen dobos-énekes-dalszerzője, Roger Taylor által gründolt tehetségkutatóra jelentkezett.

Idén lesz ugyanis 40 éve, hogy megalakult minden idők egyik legsikeresebb rockzenekara, és ennek emlékére hatalmas turnét szerveznek Queen Extravaganza Live Tour néven, amire egy teljesen új, öttagú bandát akarnak összeállítani.

„Rendkívül látványos lesz. Lesz pár sokkoló rész benne és hatalmas meglepetések. Királyi ünnepe lesz a rocknak” - mondta Roger Taylor (mert hát mi mást is mondhatna...)

A meghallgatások már megkezdődtek, a turné pedig a tervek szerint jövőre indul. Nem lennénk meglepve, ha Marc Martel esetleg beférne a csapatba, mert a hangja is, alkata is a különbségek ellenére egészen elképesztő módon idézi meg Freddie Mercuryt.

Forrás: kivultagasabb.postr.hu

Hogy valóban olyan nagy-e a hasonlóság, mindenki eldöntheti az alábbi videókból:

Kattintson ide...

Kattintson ide...

Kattintson ide...

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4702182

Jelenleg az oldalon

6
Online