A legnagyobb hazai bankoknál már megszületett a válasz a végtörlesztésre: október elejétől megugrottak a kamatok, megszűntek az akciók és bizonyos hitelajánlatok eltűntek, így egyre nehezebb körülmények között szerezhetnek forinthitelt azok, akik vég-törleszteni szeretnének.

Már közel 8000 hiteles regisztrált a www.hiteltarsulas.hu kezdeményezésére, ezzel 96 milliárd forint hitelre keres partner bankot.

Az oldal egy civil kezdeményezés, mely szerint a Hiteltársulás elindítása egy egyszerű felismerés eredménye: hiába van a hiteleseknek lehetősége arra, hogy a devizahiteleket fix árfolyamon lezárják, ha ehhez normális forinthitelt nem kapnak.

A bankok élnek erőfölényükkel, mert ez a természetük. Ezen egyetlen módon lehet változtatni: szerveződnek, szakértőket fogadnak és egyszerre több ezer partner nevében tárgyalnak.

Megversenyeztetik a bankokat: ki kínálja a legjobb hitelt?

Aki úgy érzi, ez a lehetőség is segítheti problémája megoldását, itt csatlakozhat: Kattintson ide...

A kormány és a bankok is jobban teszik, ha komolyan veszik a kezdeményezést. Az igény erősen jelentkezik, az emberek elvárják, hogy vegyék őket komolyan. Ha nem kapják meg a minimumot: a korrekt tárgyalás lehetőségét, akkor az események már nem fognak megállni, ettől a ponttól nem söpörhető a dolog a szőnyeg alá. A szellem kibújt a palackból.

Forrás: hiteltarsulas.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 47 857 133 megtekintés

Videó: 27 325 867 megtekintés

Látogatók

Összesen5114366

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh