A pride a buzik az LMBTQ(leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queer) felvonulást terveznek Pécsett. A legtöbb ember, - a hetereók - túlnyomó többsége nem akar ezzel azonosulni, bántja az érzelmi világukat. Azt mondják, ha valaki úgy érzi, hogy a többségi társadalom szexuális identitásától eltér, akkor a szexuális életét, annak hirdetését hagyja a négy fal között, ahogy azt különben minden ember teszi. (Egy választáson is a kisebbség akarata nem dominál.) Ne vonuljanak az utcára, ne csókolózzanak az utcán...


Ez a kérdés soha nem lesz érzelmileg, emberileg elfogadott, bár a média eszközeivel a tömegkommunikációval, - most már jogilag is - próbálják az emberek torkán lenyomni. Az emberek többsége nem akarja, netalán undorodik ha  - szexuálisan  - azonos nemű közeledik hozzá.
2023. szeptember 23-én pride felvonulás lesz Pécsett.
A pécsi autók szélvédőjére és a házak postaládáiba jutott el a képeken látható tájékoztató a szeptember 23-ai Pécs Pride miatti lezárásokról.


Mivel a történelmi belvárosban aznap a Pécsi Napok elnevezésű programsorozat kerül megrendezésre, így az LMBTQ-támogatók kerülőúton vonulnak. Menetük a Tettyétől a 48-as térig fog tartani és az összes környező utcát rendőrök fogják biztosítani. Mint a lakossági tájékoztató írja, a rendőrség 14 órától 20 óráig megállási- és várakozási tilalmakat vezet be és old fel, valamint területeket is le fognak zárni.
Mint azt számtalanszor egyértelművé tettük, számunkra a deviánsok vonulásának ideológiai háttere vállalhatatlan. A Mi Hazánk Mozgalom betiltaná a Prideot, ugyanis álláspontjuk szerint a szexualitás magánügy és nem az utcákra, hanem a négy fal közé való.
Kettős mércét tapasztalunk a gyülekezési jog hatálya alá tartozó rendezvényekkel kapcsolatban. Volt, hogy a Mi Hazánk és a nemzeti szervezetek jelentettek be vonulásos demonstációt, de a rendőrség csak statikus tüntetést engedett. Azonban a globalista szervezetek számára még sosem vezettek be ilyen korlátozást.
Pedig indokolt lenne: ha az eddigiekhez hasonló rendőri állományt vezényelnek ki a vonaglás biztosítására, sajnos az adófizetőknek több millió forintjába is bele fog kerülni a Pécs Pride.

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Germany

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Italy

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Croatia

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Slovenia

Interreg CE1013 REFREsh

Interreg CE1013 REFREsh Kézműipari kiállítás

Interreg CE1013 REFREsh Transnational Photo Exhibition