Fél év kihagyás után rendeztek újra vívóversenyt Magyarországon, az utánpótlás párbajtőrözők tavasszal elmaradt vidék bajnokságát, Szolnokon.

Még szokni kell a járvány miatti rendelkezések hatásait, hogy nézők, vagyis leginkább szülők nélkül folyt a verseny, valamint hogy minden résztvevőnek maszkot kellett viselnie. (A vívók is csak küzdelem közben vehették le azt).

A Villa Complov SC vívói az újonc (U14) fiúk küzdelmeiben léptek pástra. A 26 fős egyéni mezőnyben Rózsa Richárd (a képen középen) egészen a negyeddöntőig menetelt. Vívónk a csoportkörben öt asszójából hármat nyert meg, majd a kieséses táblán előbb egy 15-14, majd egy 15-12 arányú győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé, ahol 15-8 arányban alulmaradt ellenfelével szemben.

Ugyanitt Szabó Benedek (balra) a 14., Végh Marcell (jobbra) a 15. helyen végzett. Először léptek ők hárman pástra csapatversenyben, Itt sajnos nem sikerült az egyéni formát hozni, mivel előbb a PTE-PEAC 2 (27-45), majd a Szolnoki Sportiskola (41-45) csapataival szemben is alulmaradtak, így nem előztek meg egy ellenfelet sem a hét csapatból álló mezőnyben.

Forrás, fotók: Villa Complov SC

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Germany

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Italy

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Croatia

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Slovenia

Interreg CE1013 REFREsh

Interreg CE1013 REFREsh Kézműipari kiállítás

Interreg CE1013 REFREsh Transnational Photo Exhibition