Hétfőtől külön idősávot biztosít a személyes ügyintézésre a Takarékbank a 65 évesnél idősebbeknek: arra kérik őket, hogy - ha feltétlenül szükséges a személyes ügyintézés - a reggeli nyitás és délelőtt 10 óra között keressék fel szükség esetén a fiókokat. A fiatalabbaknak pedig azt javasolják, hogy csak 10 óra után menjenek bankfiókba - tájékoztatta a Takarékbank szombaton az MTI-t.

Az ország "messze a legnagyobb fiókhálózatát működtető" pénzintézet ezzel is hozzájárul a járvány terjedésének lassításához és a veszélyeztetett korosztályok védelméhez - áll a közleményben.    

A Takarékban önként csatlakozott a kijárási korlátozásokat elrendelő kormányrendelethez, amelynek értelmében az élelmiszerüzletekben, drogériákban piacokon és patikákban kell délelőtt külön kiszolgálni a 65 évesnél idősebbeket.    

A pénzintézet azért a reggeli idősávot jelölte ki a veszélyeztetett korosztályoknak, mert a fiókokat zárás után naponta fertőtlenítik, így a reggeli időszakban tudják leginkább óvni az idősebbek egészségét - írták.    

A Takarékbank ugyanakkor minden ügyfelének azt tanácsolja, hogy aki csak teheti, az a saját egészsége és a vírus gyors terjedésének megakadályozása érdekében kerülje a személyes megjelenést a bankfiókokban, és éljen a telefonos vagy internetes ügyintézés lehetőségével. A bank telefonos ügyfélszolgálatát megerősítették - emelték ki.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 807 329 megtekintés

Videó: 47 970 647 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887759

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh