„Nem kell megmenteni a devizahiteleseket, hadd tanulják meg, hogy nincsen ingyen-ebéd.” - mondta Simor András a Magyar Nemzeti Bank jegybankelnöke 2008-ban April Foley amerikai nagykövetnek. Simor Úr kijelentésére a devizahitelesek felemelték szavukat. Ők úgy gondolják, hogy igenis van ingyen-ebéd.

Sokan nem tudják, hogy Budapesten a Gellérthegyen vannak olyan emberek, akik ott élnek a barlangokban, számuk 8000-re becsülhető. Ezek az emberek a devizahiteleknek köszönhetően elvesztették lakásukat, tulajdonaikat. A barlangból járnak dolgozni is.

2012. július 20-án, pénteken 10 órától Budapesten a Nemzeti Bank előtt készétel csomagokat fognak osztani! Főként a devizahitelben szenvedő személyeket várják, azon belül is a Gellérthegyi-barlangban lakókat.

A szervezők támogatókat keresnek erre az eseményre, mivel a Bankcsapda csoport semmilyen anyagi forrással nem rendelkezik.

Weboldalunk itt található: Kattintson ide...

A Facebook-on pedig itt vagyunk megtalálhatóak: Kattintson ide...

Szövetségünk azzal kéréssel fordul önökhöz, hogy amennyiben van rá módjuk és céljainkkal is egyet értenek, tiszteljék meg demonstrációnkat a lehető legnagyobb létszámban.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 838 477 megtekintés

Videó: 49 015 691 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7042608

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh