Kilenc baranyai fürdő vesz részt idén az Év fürdője szavazáson, amelyet ötödik alkalommal hirdetett meg a termalfurdo.hu. Idén a pécsi Hullámfürdőre is lehet szavazni.

A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található fürdők „Az Év Fürdője 2019” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők „Az Év Regionális Fürdője 2019”, míg a kistelepüléseken található kis fürdők „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019” kategóriákban indulnak. Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot elérő fürdő nyer, a voksolás június 1-jén indult és augusztus 31-ig tart.

Baranyából „Az Év Fürdője” kategóriában a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőre lehet szavazni, „A Helyiek Kedvenc” fürdője kategóriában az Orfűi Aquapark és a sellyei városi termálfürdő indul, míg „Az Év Regionális Fürdője” cím elnyerésére a mohácsi tanuszoda és termálfürdő, a hertelendi termálfürdő, a szigetvári gyógyfürdő, a siklósi termálfürdő, míg Pécsről a Hullámfürdő és a Pollack Strand pályázik.
Egy szavazó kategóriánként kizárólag egy fürdőre szavazhat. A szavazók az e-mail-címük segítségével azonosíthatják magukat. A szavazók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Tavaly a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő Az Év Fürdője kategóriában a hatodik lett. Az Orfűi Aquapark, amely 2016-ban A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriának győztese volt, 2018-ban az ötödik helyen zárt. Az élbolyban végzett még a Thermal Spa Siklós is, ami Az Év Feltörekvő Fürdője 2018 kategóriában tizenegyedik lett.

Forrás: bama.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 727 373 megtekintés

Videó: 48 936 004 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029072

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh