Átadták Pécs mintegy egymilliárd forintos pályázati támogatással épült új üzemcsarnokát a város déli ipari parkjában szerdán - tájékoztatta a polgármesteri hivatal közleményben az MTI-t.

A tájékoztatás szerint a kéthektáros területen kialakított 4500 négyzetméteres létesítményt, valamint a hozzá tartozó raktárt, kamiondokkolót, irodát, és egyebek mellett parkolókat a Matro Kft. hat évre vette bérbe az önkormányzattól. A honlapja szerint három évtizede Pécsett működő, tanulókkal együtt mintegy 300 embert foglalkoztató cég gépjárműalkatrészeket, forgácsoló szerszámokat és szerszámbefogó rendszereket készít.  

A polgármesteri hivatal közölte, hogy az önkormányzatnak korábban mintegy 985 millió forint pályázati támogatásnak köszönhetően nyílt lehetősége a déli ipari park városi tulajdonú területeinek közművesítésére, az úthálózat fejlesztésére, buszmegálló és parkoló építésére. A beruházásra új ipari befektetők megtelepedése és a városban működő vállalkozások fejlesztési céljainak támogatása érdekében volt szükség.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 375 045 megtekintés

Videó: 38 601 657 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5899065

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh