Mind a 438 lépcsőfokot leküzdötték – vannak olyanok is, akik kétszer – azok a hivatásos-, önkéntes- és létesítményi tűzoltók, akik részt vettek az idei toronyfutó versenyen Pécsett.

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ötödik alkalommal rendezte meg a Misina Tűzoltó Toronyfutó Versenyt, melyen harmincnyolc egyéni versenyző és hét páros vett részt. A tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőpalackkal a hátukon szálltak harcba egymással és önmagukkal, hogy felérjenek a pécsi Tv-torony nyolcvan méteren lévő kilátójába.

A rendezvényt Karsa Róbert tűzoltó ezredes, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg, aki elmondta, a verseny kitűnően példázza, milyen fontos a tűzoltók testi és lelki felkészültsége – a toronyfutó alkalmával is szükség volt mindkettőre.

A lánglovagok egymást biztatva futottak neki a versenynek – a lelkesedésük pedig a célba érve sem hagyott alább. „Egy csapat vagyunk mindig” – állították a tűzoltók a város felett pihenve.

A péntek délelőtt startoló rendezvényen előbb egyéni, majd páros kategóriában bizonyítottak a fiúk – és három igazán belevaló hölgy.

Az eredmények és fotók ITT találhatóak.

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 888 291 megtekintés

Videó: 49 062 747 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054509

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh