Az NB I/B nyugati csoportjában szereplő KBSK Tom-Trans kézilabdacsapata a Veszprém II gárdáját fogadja szombaton 17 órakkor. Papp László edző dolgát nehezíti, hogy Nagy Zoltán, Kilvinger Bálint, és Gász Péter is sérüléssel bajlódik. Bizakodásra adhat okot, hogy eddig a veszprémi (balatonfüredi) ifjak nem szerepeltek túl acélosan a bajnokságban, eddigi hat mérkőzésükből mindössze egyet tudtak megnyerni, míg Mészárosék ötször hagyták el a parkettet győztesen. Ennek köszönhetően harmadik helyen állnak a bajnokságban maguk előtt tudva az azonos mérleggel rendelkező Százhalombattát, akiktől az előző fordulóban vereséget szenvedtek. Tehát szombaton 17 órakor kezdődik a találkozó, melyre 600, illetve 300 Ft-os jegyáron lehet megtekinteni.

A DÖKE kézilabdázói a PTE Medikus vendégei lesznek vasárnap. Baráth Gyula tanítványai hatodik helyen állnak a bajnokságban két győzelemmel és három vereséggel. Vendéglátóik eddig két mérkőzést játszottak s 50%-os mérleget nyújtottak ezeken. A hiányzók névsorában biztosan ott lesz Skrionya (ő családi okok miatt marad távol a mérkőzéstől), Kusz Balázs sérülés miatt, kérdéses Singovszky András játéka, valamint Putnoki Attila, Bodor Balázs előbbi betegség, utóbbi kettő munkahelyi elfoglaltság miatt. A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik Pécsett az Egyetem ifjúságúti termében, az eseményre a belépés díjmentes.

KBSK labdarúgói Szentlőrincre látogatnak. Horváth Lajos továbbra sem számíthat légiósaira valamint Nagy Gergelyre, aki térszalagszakadást szenvedett, az elmúlt hét folyamán műtötték Mohácson. Kalmárék igencsak jó őszt tudhatnak eleddig maguk mögött hisz 12 mérkőzésből kilencet megnyertek egyszer remiztek, míg kétszer pont nélkül hagyták el a gyepet. Vasárnap tehát a baranyai kisvárosban tehetik fel az őszi szereplésükre a pontot.

A mérkőzésre szurkolói buszt indít az egyesület mely 10. 45- kor indul a KBSK sporttelepéről, az utazás díja 500 Ft. Szentlőrincen a belépő ára szintén 500 Ft. A mérkőzés 13.30-kor kezdődik.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 921 342 megtekintés

Videó: 49 084 071 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7057490

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh