Egyre többen választják az on-line jegyrendelést a Komlói Színház bemutatóihoz. Ma már a technika segítségével – a nap akár minden órájában – otthonról, vagy extrém esetben egy szántóföld közepéről is jelezhetjük jegyvásárlási igényünket.

Már hosszabb ideje működik a Komlói Színházban az internetes jegyrendelési rendszer, ami egyre kedveltebb a színházi közönség berkein belül. Nemcsak kényelmesebb, hanem időtakarékos megoldás a jegyvásárlók számára.

A rendelési procedúra mindössze néhány kattintásból áll. A www.khszinhaz.hu weboldalon a Komlói Színház felületére klikkelve (Kattintson ide... ), balra található a jegyrendelés menü, ahová belépve a helyfoglalás bérlettel nem rendelkezőknek címet keressük. Erre kattintva jelennek meg az éppen futó előadások, melyből választva a „tovább” gomb megnyomásával helyválasztási lehetőséget kínál fel a rendszer. Egy újabb kattintással feltűnnek a széksorok, pirossal a már foglaltak, zölddel, illetve kékkel a szabad helyek. Utóbbi szín a hallókészülékkel rendelkezők számára jelöli az előnyösebb székeket. A kiválasztott helyre kattintva mindössze név és elérhetőség megadása szükséges a jegyvásárlás befejezéséhez. (A bérleteseknek ennél egyszerűbb a rendszer. Nekik mindössze a bérletük számát, illetve egy kódszámot kell megadniuk. – a szerk.)

Fontos tudnivaló az on-line jegyvásárlásnál, hogy a lefoglalt jegyeket az előadás előtt 1 héttel kezdi árusítani a színház, az előadás előtt legkésőbb 1 nappal meg kell vásárolni. Ellenkező esetben a helyfoglalás automatikusan megszűnik, és a jegy értékesítésre kerül.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 56 583 767 megtekintés

Videó: 33 600 014 megtekintés

Látogatók

Összesen5585723

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh