Nemrég adtunk hírt a megújult és újonnan épített városi sportépítményekről. Benovics Gábor a Mecsek-Hegyhát Turisztikai információs iroda koordinátora nyáron örömmel számolt be két új tanösvény építéséről. Sajnos az uniós pénzből megvalósult tanösvényeket és a Sport park kondi gépeit is megrongálták.

Már a tanösvény átadása előtt összetörtek egy tájékoztató táblát. Benovics Gábor elmondta, vannak emberek, akik teremtenek, és sajnos vannak, akik rongálnak. Pedig ez a mienk, magunknak teremtjük, még ha uniós forrásból is létesült, akkor is adófizetői pénzekből. Ha nem tudunk vigyázni az értékeinkre, amit teremtünk, az nagyon szomorú.

Polics József elmondta, már az építés ideje alatt folyamatos volt a károkozás. Ennek megakadályozására egyedi kamerát szereltek fel az építési területen, amit három nap múlva elloptak, százötvenezer forint kárt okozva a városnak.

Hétvégéken egy horda vonul át a városon. A táblákat ledöntik, a sporteszközöket letépik a rögzítőrendszeréről.

A TDM-es pályázatoknál az önkormányzatnak fenntartási kötelezettsége van, a helyreállítást az adófizetők pénzéből finanszírozzák. Ez a forrás máshonnan hiányozni fog.

A polgármester kéri a jó érzésű városlakókat, hogy szóljanak a vandáloknak.

A rongálóknak pedig azt üzeni, hogy Komlón számtalan sportegyesület, konditerem működik, ahol le lehet vezetni a felesleges energiákat. Az erőfitogtató rongálások helyett keressenek maguknak szakkört, értelmes elfoglaltságot.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 690 264 megtekintés

Videó: 48 902 315 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7022936

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh