Október 17. óta zajlik a HáziPatika.com jóvoltából az „Év kórháza” titulus elnyeréséért kiírt szavazás. Az országos méretű kezdeményezés – már hetedik alkalommal – a Magyarországon található állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórházát és klinikáját érinti.

Az intézményeket egy ötös skálán, öt kategóriában – orvosi-szakmai ellátás, ápoló-és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság – lehet értékelni. A versengésben a Komlói Egészségcentrum Kft. által működtetett kórház is részt vesz.

A verseny szervezői az intézményeket szeretnék az erkölcsi elismerés mellett olyan díjjal is támogatni, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. A januárban tartandó eredményhirdetésen a nyerteseket értékes díjakkal jutalmazzák, és az öt kategória győztese mellett kihirdetik az abszolút győztest is. Ez az intézmény egy évig viselheti a HáziPatika.com “Az év kórháza 2011″ címet.

A korábbi évhez képest fontos változás, hogy a szavazatokat Facebook-fiókkal kell érvényesíteni. Szavazni december 18-ig lehet az www.azevkorhaza.hu (Kattintson ide... ) oldalon.

Mondja el véleményét! Önön is múlik, hogy a HáziPatika.com szavazásán a komlói kórház milyen eredményt ér el.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 147 165 megtekintés

Videó: 38 411 514 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5886686

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh