A Ratipur Gépjárműalkatrészt és Autófelszerelést Gyártó és Értékesítő Kft. ünnepélyesen átvette az új üzemcsarnok épületét.

A beruházáshoz 208.098.648 Ft uniós támogatást nyert a DDOP-1.1.1/E-09-2009-0001 jelű, Ipartelepítés a Ratipur Kft-nél című pályázatával.

A 400 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nem csak egy új poliuretán feldolgozó üzemcsarnokot, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

A Komlói telephelyű vegyesvállalat 1989-ben alakult és Poliuretán habból készít első-sorban gépjárműipari felszereléseket és alkatrészeket.

Az uniós támogatással és a szükséges önerő előteremtésével, egy napjaink színvonalának megfelelő, korszerű – 3820 m2 alapterületű - gyártóüzem létesült, ahol adottak a körülmények a prémium kategóriájú gépjárművek magas minőségigényű alkat-részeinek gyártására.

Az új üzemcsarnok alkalmas arra, hogy a vállalkozás a Lean filozófia alkalmazása révén, minimalizált gyártási veszteségek, illetve alacsony fenntartási költségek mellett, magas hatékonysággal működjön.

Az építészetileg befejezett épületben jelenleg a gépészeti beállítások folynak.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.ratipur.hu oldalon olvashatnak.

Forrás: ratipur.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4321924

Jelenleg az oldalon

7
Online