Dicsérendő a komlói civilek tettrekészsége, összefogása. Egész évben a közért munkálkodva és egymást segítve tevékenykedtek. Az idei év lezárásaként egy közös ünnepi karácsonyozásra várnak mindenkit a Városház térre.

Díszítsük fel együtt a város karácsonyfáját! - szól a Komlói-kistérségi civil szervezetek felhívása. December 20-án kedden 16.00 órára várnak minden résztvevőt a Városház térre, ahol a gyerekek a saját kezűleg készített díszeket, ajándékokat helyezhetik el a Mindenki karácsonyfáján. A hagyományos program nagy élmény az apróságoknak, erősíti a valahova tartozás érzését, emellett igazi záró adventi megmozdulás is.

A közös díszítést több esemény varázsolja még ünnepibbé. 16.00 órától szerepel a Főnix kamarakórus, őket követi az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékeinek műsora, majd a Nyugdíjas Egyesület. Közös gyertyagyújtásra is sor kerül a karácsonyfa alatt, majd megérkezik a Mikulás. Forró tea, forralt bor és zsíros kenyér várja a megjelenteket.

A Komlói Civilek ezúton is Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Békés Esztendőt kívánnak Komló város valamennyi kedves lakójának a rendezvény fő támogatójával, a Komló Városért Alapítvánnyal együtt.