Mintegy ötezer látogatót várnak a 23. Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvénysorozatra június 3-án és 4-én - mondta el az MTI érdeklődésére csütörtökön a villányi borvidékhez tartozó község turisztikai egyesületének elnöke. Rechnitzer Szilvia közölte: a tavaly kétnaposra bővített esemény szombati kezdőnapján elsősorban a prémiumborok kedvelőire számítanak.

Az országos műemléki védettséget élvező pincesoron aznap 4500 forintért megvásárolható kóstolópohár és -jegy hét pince magas minőségű vörösboraira váltható be - olvasható a szervezők közleményében.

Másnap, a pünkösdvasárnapi forgatagra több tucat programmal készülnek: a gyerekeket Tamás Éva játéktára és kézműves foglalkozás várja, a közönség szórakoztatásáról mások mellett a Band Of Streets és a Bartók Béla Férfikar gondoskodik. Kóstolópohár vasárnap 2800 forintért vásárolható meg, amely az üvegpoháron kívül tíz kóstolójegyet tartalmaz, amit déltől este nyolc óráig lehet beváltani a pincéknél.

Pünkösdvasárnap délelőtt a településen teljes útlezárás lesz érvényben - hívták fel a figyelmet jelezve, hogy aznap a Pécs-Villány vasútvonalon - 200-500 ülőhelyet biztosító - menetrend szerint közlekedő vonatok járnak majd.

Forrás: MTI

Fotók: Palkonyai Nyitott Pincék

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4132431

Jelenleg az oldalon

18
Online