A Komlói Napok rendezvénysorozatához kapcsolódik a tizenkettedik alkalommal megrendezendő Fiatal alkotók kiállítása, mely ezen a Bányásznapon is számtalan rendhagyó, érdekes alkotással várja az érdeklődőket.

A városi múzeum ad ismét otthont a Fiatal alkotók XII. kiállításának, melyet augusztus 30-án, szerdán 17.00 órakor nyit meg Polics József polgármester. Ezúttal is szeretettel köszönti városunk tehetséges ifjúságát. A következő kiállítók remek alkotásait tekinthetjük meg:

 

Balázs Rebeka, Bankné Wéber Renáta, Bódis Gyöngyi, Gerst Panna, Herke Titanilla, Juhász Krisztina, Vilmányi-Kiss Johanna

Herke Dávid, Hoffmann István, Regős Bálint, Szabó Dominik, Wágner Dávid.

 

A megnyitón Nyitrai Réka közreműködik (ének-gitár). A kiállítás szeptember 29-ig, az intézmény nyitvatartási idejében díjtalanul megtekinthető.

A Komlói Napok rendezvénysorozat alkalmából a Komlói Helytörténeti és Természettudományi Gyűjtemény rendkívüli, ünnepi nyitvatartással kedveskedik látogatóinak. Szeptember 2-án, szombaton 8.00-12.00 óráig, valamint 14.00-18.00 óráig tart nyitva. Szeptember 3-án, vasárnap 9.00 és 13.00 óra között várják az érdeklődőket. A múzeum ezen a hétvégén díjtalanul látogatható.

A cikkben megjelent képek Szabó Dominik alkotásai.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 759 929 megtekintés

Videó: 48 957 101 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032736

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh