A tavalyi évben dinamikusan nőtt Pécs legnagyobb iparvállalata, a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. A nagyvállalatnál a foglalkoztatottak száma 2017-ben több mint 20%-kal emelkedett, míg a munkatársak bére átlagosan a tavalyi 10%-os emelés után idén újabb 11%-kal nő. A pécsi cég ezen felül az idei évben tovább fog bővülni.

Baranya megye legnagyobb gépipari vállalkozása sikeres esztendőn van túl, termékei minden kontinensen keresettek. A világpiacon megnövekedett vásárlói igényeket a német anyavállalat a csúcsminőségű berendezéseket készítő pécsi gyárban, magyar munkavállalók szakértelmének segítségével tudja kielégíteni.

A Hauni Hungaria Baranya megye 3. legnagyobb árbevétellel rendelkező cége, jelenleg több mint 1250 főt foglalkoztat, a tavalyi létszámnövekedés pedig meghaladta a 20%-ot. A helyi gazdaságban évek óta stabil szerepet betöltő vállalat évek óta Pécs legnagyobb adófizetője. Az idei évre további bővülést tervez a cégvezetés: legalább száz új kolléga, elsősorban fémipari és villamosipari tapasztalatokkal rendelkező szakember felvételével számolnak.

Annak érdekében, hogy a Hauni Hungaria továbbra is a legvonzóbb munkahely maradjon a régióban, a vállalkozás kiemelkedő figyelmet fordít a munkavállalóira. A vállalat a tavalyi, átlagosan 10%-os béremelés után az idei évben újabb, 11%-ot meghaladó emelésben egyezett meg a szakszervezettel. Ezen felül a Hauni Hungaria folyamatos szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőséget kínál munkavállalóinak amellett, hogy világszínvonalú műszaki berendezések gyártásában működhetnek közre.

Továbbá a vállalat más téren is törekszik a megfelelő körülmények biztosítására. 14 különféle sportszakosztály működik a cégen belül, a labdarúgástól a túrázásig. Évente többször rendeznek közös programokat a Családi naptól a Mikulás ünnepségen át az évzáró vacsoráig. Törzsgárda program is működik a hosszú ideje ott dolgozók extra jutalmazására. Mindemellett lehetőség van szakmai és nyelvi továbbképzéseken részt venni, de munkakörtől függően részmunkaidő vagy az otthoni munkavégzés is elérhető a haunis kollégák számára. Az új munkavállalók beilleszkedését a Pártfogó Program is megkönnyíti, amelynek keretein belül minden új kollégát 90 napon keresztül egy pártfogó segít eligazodni az új munkakörnyezetében.

Amennyiben érdeklődik a Hauni Hungaria által kínált álláslehetőségek iránt, látogasson el hauni.hu oldalra, ahol több nyitott pozíció érhető el jelen pillanatban is.

Tafedim tea

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3278578

Jelenleg az oldalon

22
Online