A tavalyi évben dinamikusan nőtt Pécs legnagyobb iparvállalata, a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. A nagyvállalatnál a foglalkoztatottak száma 2017-ben több mint 20%-kal emelkedett, míg a munkatársak bére átlagosan a tavalyi 10%-os emelés után idén újabb 11%-kal nő. A pécsi cég ezen felül az idei évben tovább fog bővülni.

Baranya megye legnagyobb gépipari vállalkozása sikeres esztendőn van túl, termékei minden kontinensen keresettek. A világpiacon megnövekedett vásárlói igényeket a német anyavállalat a csúcsminőségű berendezéseket készítő pécsi gyárban, magyar munkavállalók szakértelmének segítségével tudja kielégíteni.

A Hauni Hungaria Baranya megye 3. legnagyobb árbevétellel rendelkező cége, jelenleg több mint 1250 főt foglalkoztat, a tavalyi létszámnövekedés pedig meghaladta a 20%-ot. A helyi gazdaságban évek óta stabil szerepet betöltő vállalat évek óta Pécs legnagyobb adófizetője. Az idei évre további bővülést tervez a cégvezetés: legalább száz új kolléga, elsősorban fémipari és villamosipari tapasztalatokkal rendelkező szakember felvételével számolnak.

Annak érdekében, hogy a Hauni Hungaria továbbra is a legvonzóbb munkahely maradjon a régióban, a vállalkozás kiemelkedő figyelmet fordít a munkavállalóira. A vállalat a tavalyi, átlagosan 10%-os béremelés után az idei évben újabb, 11%-ot meghaladó emelésben egyezett meg a szakszervezettel. Ezen felül a Hauni Hungaria folyamatos szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőséget kínál munkavállalóinak amellett, hogy világszínvonalú műszaki berendezések gyártásában működhetnek közre.

Továbbá a vállalat más téren is törekszik a megfelelő körülmények biztosítására. 14 különféle sportszakosztály működik a cégen belül, a labdarúgástól a túrázásig. Évente többször rendeznek közös programokat a Családi naptól a Mikulás ünnepségen át az évzáró vacsoráig. Törzsgárda program is működik a hosszú ideje ott dolgozók extra jutalmazására. Mindemellett lehetőség van szakmai és nyelvi továbbképzéseken részt venni, de munkakörtől függően részmunkaidő vagy az otthoni munkavégzés is elérhető a haunis kollégák számára. Az új munkavállalók beilleszkedését a Pártfogó Program is megkönnyíti, amelynek keretein belül minden új kollégát 90 napon keresztül egy pártfogó segít eligazodni az új munkakörnyezetében.

Amennyiben érdeklődik a Hauni Hungaria által kínált álláslehetőségek iránt, látogasson el hauni.hu oldalra, ahol több nyitott pozíció érhető el jelen pillanatban is.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 201 114 megtekintés

Videó: 38 452 748 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5889916

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh