A 2017/2018-as tanévben hosszas előkészítő munka után 50 gyermek vehetett részt táborozáson a komlói Felsőszilvási Általános Iskolából. Első osztályos korosztálytól ötödikesig élvezhették a változatos programokat, öt nevelő kíséretében.

A szeptemberi tanévkezdés előtt remek lehetőség nyílt a német nyelv gyakorlására és a nemzetiségi hagyományok szélesebb körű megismerésére. A szervezők szinte észrevétlenül csempészték bele a kirándulásokba, a helyi nevezetességek és a kecskefejés megismerése közben a német szókincs  ismétlését, bővítését. Iskolánk az idei tanévben ismét pályázik erre a csodálatos környezetben megvalósuló táborozásra.

Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó Emberi Erőforrások Támogatáskezelő, nyelvi környezetben megvalósuló nemzetiségi -, népismereti, művészeti, hagyományőrző és olvasótáborok megvalósítására kiírt, NEMZ-TAB-18 nyertes pályázat kapcsán a Szilvási Általános Iskola Felsőszilvási Általános Iskolája „Hagyományőrző tábor Lengyel településen” tábor keretein belül, 5 nap 4 éjszakát töltött Lengyel-Annafürdőn 2018. augusztus 28 - szeptember 1. között. A támogatáskezelő 900 000 Ft támogatással járult hozzá a tábor megvalósításához.

Forrás: Felsőszilvási Általános Iskola

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 807 357 megtekintés

Videó: 47 970 672 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887761

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh