Harminchét korszerű, átfogó egészségvédelmi vizsgálat, látványos anatómiai bemutató, 30 Életmód Pont, életmód tanácsadás és az egészséggel, táplálkozással kapcsolatos játékos foglalkozások, többek között ezek a programok várják azokat, akik június 23-án, szombaton kilátogatnak Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának következő állomására, a Danone Életmód programra a pécsi Széchenyi térre.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja egy tíz éves program, mely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy az átfogó vizsgálatokat egy helyen és időben, azonnali kiértékeléssel elvégezhessék, így követve nyomon saját egészségi állapotuknaknak alakulását. A Danone támogatásával is megvalósuló ez évi program, a „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozatának legfőbb célja, hogy kortól, nemtől, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül minden magyar állampolgár számára elérhető legyen az egészségfelmérés, valamint táplálkozási és életviteli tanácsadás révén az egészségmegőrzésre is lehetőséget biztosítson.

A szombati programon az érdeklődők különféle egészségügyi szűréseken és életmód tanácsadáson vehetnek részt. Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozisátor, ahol virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe. Emellett szakemberektől kaphatnak segítséget azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, számukra a legmegfelelőbb sportot kívánják megtalálni, vagy akik egészségesebben szeretnének táplálkozni.

A program arany fokozatú stratégiai partnere a Danone Magyarország Kft., így a helyszínen felállított Danone sátorban egészségtudatossággal, egészséges táplálkozással és az ahhoz kapcsolódó edukációs programokban lehet részt venni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) együttműködésében. Interaktív játékkal és játékos GifyMata fotózással is várják az érdeklődőket. A szűrőprogramokon való részvétel érkezési sorrendben történik és korlátozott.

Helyszín: Pécs, Széchenyi tér
Időpont: 2018.06.23. 9:00-16:00 között, 12:00-13:00 között ebédidő.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 705 719 megtekintés

Videó: 48 919 253 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7025613

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh