Zobákpusztáról indul május 16-án a Baranya-Tolna Teljesítménytúra a nosztalgia 60 km-es távval. Természetesen a 30, 15 és a 7-8 km-es távokon is lehet nevezni. Információk a Teljesítménytúrázók honlapján olvashatók.

Évfordulót ünnepel az 1998-ban megalakult Hétdomb Természetbarát Egyesület, ugyanis 65 éves a Természetjárás Komlói Szervezete. Erre az alkalomra kiadott kitűzővel is kedveskedik a Baranya-Tolna túrán az egyesület.

Őri Zsuzsanna elnök elmondta, a jubileum alkalmából ez év október 10-én kiállítással, gálaműsorral, turistabállal tisztelegnek az évforduló előtt.

A Hétdomb Természetbarát Egyesület 80 tagot számlál, főleg idősebbeket.

Éppen ezért szeretettel várnak minden érdeklődőt nyílt túráikon, céljuk a fiatalabb korosztály érdeklődését felkelteni. A természetjárásnak számtalan pozitív vonzata van, a mozgás, friss levegő, közösségkovácsolás, természetismeret bővítése mellett az évszakonként változó esztétikai élmény.

Az egyesület minden évszakban szervez túrákat. Tavasszal visszatérő programjuk a Vörösfenyő kulcsos ház rendbehozatala, ezt 42 éve végzik. A tanév végén a kulcsos házba több osztály tervez kirándulást. A vizet forrásról kell hozni, áram nincsen, ez egy közösségkovácsoló nomád élmény, bepillantást enged a régmúlt időkbe.

Az erdő a természet temploma, óvjuk, vigyázzunk rá!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 50 893 308 megtekintés

Videó: 29 936 030 megtekintés

Látogatók

Összesen5306521

Jelenleg az oldalon

17
Online

Interreg CE1013 REFREsh