Az előző fordulóban a PLER II. elleni katasztrofális vereség ellenére az örök optimista KBSK-hívek biztosra vették, hogy kedvenceik pénteken este visszavágnak az őszi tököli vereségért és ezzel újabb lépést tesznek a dobogós helyezés elérése érdekében. Az első néhány percet leszámítva sokáig (pontosan az 52.percig) úgy is látszott, hogy nem lehet gond a 2 pont megszerzésével. Aztán egy perccel a vége előtt, amikor 33-33-nál az ellenfél támadott, már egy pontnak is örültünk volna - végül az elért döntetlen miatt bosszankodtunk (és el is búcsúztunk a dobogótól).

A Komló kezdte a mérkőzést, de egy eladott labdából a vendégek értek el gyors gólt, amire Németh T. ugyanolyan gyorsan válaszolt, s 1-2 után Nagy Z. is betalált, így 1 perc 20 mp. után már látszott: itt bizony gólzáporos mérkőzés következik. Szerencsére Ropoli egyre több alkalommal hárította a tököli lövéseket és a kontrákból eredményesek voltak a hazai akciók, így a 8.percben már 6-3-ra, a 10.-ben pedig 10-5-re vezettek Paicék. A vendégek azonban szívósan tapadtak a mieinkre és szinte valamennyi hibánkat kihasználták. Ennek pedig az lett a következménye, hogy a 18.percre 11-10-ig feljöttek. A következő öt perc a KBSK-TomTrans-é volt, mert Kilvinger, Ujváry,Oszlár és Paic is eredményes volt, míg a tököli gárdából csupán Beszkid tudta bevenni Ropoli kapuját (23.perc: 15-12). A szünetig felváltva estek a gólok, ez pedig azt jelentette, hogy a Komló vonulhatott három gólos előnnyel pihenőre.

A második játékrész is vendég-góllal indult, de 7 percnyi játék után megnyugtatónak tűnt a hazai előny (23-19). A Pest-megyei alakulat két találatára Papp László együttese ugyanennyivel válaszolt(40.perc: 25-21), majd a félidő derekáig Kilvingerék hatra növelték a különbséget (29-23). Ekkor már szinte mindenki úgy érezte a csarnokban: ez a meccs "zsebben van".

De sajnos, a folytatás nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Paic kihagyott egy büntetőt, majd zsinórban négy tököli gól következett, s máris szorossá vált a meccs. 29-27 után még egyszer "beindult" a KBSK-gépezet és Kovács D. 2, illetve Nagy Z. találatával 32-27-re elhúztunk, de ezután elfogyott a hazai támadósor tudománya...

Az utolsó nyolc perc felért egy rémálommal! A vendégek egyre lelkesebben játszva könyörtelenül használták ki az eladott labdáinkat, kihagyott ziccereinket és szinte a 0-val egyenlő védekezésünket, s az 56.percben már csak egy gól volt a különbség (32-31), majd Varga Jánosék ezt is ledolgozták (60.perc: 33-33). Kevesebb mint egy perc volt már csak a lefújásig, s a labda a Tökölnél volt. Az időkérés után azonban a vendégeknek nem sikerült gólt szerezniük, az ellentámadás vége pedig az lett, hogy a játékvezetők büntetőt ítéltek a KBSK javára... Az időn túli hetest azonban Varga Ádám kapus hárította, így maradt a 33-33, s ezzel valószínűleg "elszálltak" a Komló dobogós álmai.

JEGYZŐKÖNYV: KBSK-TomTrans - Tököl KSK 33-33 (19-16)

Komló, 400 néző Vezette: Baranyi, Szloska Kiállítások: 4 ill. 6 perc (+ egy végleges kizárás) 7 méteresek: 5/3 ill. 1/1

KBSK: Ropoli - OSZLÁR 4, KILVINGER 6, Németh 2, NAGY Z. 6, Paic 7/3, Ujváry 3 Csere: MÉSZÁROS (k), Liptai, Kovács D. 5 Edző: Papp László A mérkőzés után érthetően bosszús edző így foglalta össze a véleményét a látottakról: - Magunknak köszönhetjük...

Meggyőző fölénnyel nyert viszont Kollai Tamás együttese. Az ifisták (akik közül a korosztályos csapatban hazai közönség előtt ma utoljára pályára lépő játékosokat - Horváth Dánielt, Németh Norbertet, Chalupa Gergőt és Deák Zsoltot - a felnőtt meccs előtt búcsúztatták, s akiknek a szakosztályvezetés ajándékkal is kedveskedett), ezúttal 19-10-es félidő után 38-22-re győzött. A csapat KISS B. - MUSITZ 4, HORVÁTH D. 6, DEÁK 4, Szabó G. 1, SEBESTYÉN 7, CHALUPA 7 összeállításban kezdett, aztán a 60 perc során pályára léphetett még BŐSZ R., SARKADI, Hidasi, Pandurics A.1, Bősz G. 4, Németh és LAUFER 4 is. Kollai Tamás azt nyilatkozta: - A csapat ezzel a szép győzelemmel búcsúztatta a "kiöregedett" ifistákat.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 544 827 megtekintés

Videó: 43 817 785 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6226481

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh