Trófeabemutató, virtuális lövészet, vadászkutya bemutató és vadászbál is színesíti a Regionális Vadásznap és trófeabemutató pénteki programjait Szigetváron.

A jövő évi Vadászati Világkiállítás pénteken megvalósuló egyik felvezető programjának célja, hogy szórakoztató programokon keresztül a gyerekek figyelmét is felhívják a természetmegőrzés és a fenntarthatóság fontosságára - közölték e rendezvény szervezői az MTI-vel.   

Kiemelték: a szigetvári Vigadó épületében tartandó eseményen emellett a vadászat kiemelt és felelősségteljes funkciójára irányítják a figyelmet, s bemutatják a vadászat vadgazdálkodásában és a természetgazdálkodásban betöltött szerepét.   

A programok között gím- és dámszarvasok trófeáit mutatják be, az érdeklődők megismerkedhetnek a dúvadakkal, lesz virtuális lövészet, vadászkürtösök, vadászkutyák mutatkoznak be, de a gasztronómia szerelmesei a vadhúsból készült különlegességeket is megkóstolhatják.   

Kitértek arra, hogy a jövő évi Vadászati Világkiállítással ismét a nemzetközi figyelem középpontjába kerülhet Magyarország, de már a felvezető évben több programot is szerveznek a gyerekek számára, köztük kutyás táborokat és vadászfotós tanfolyamokat is.

Forrás: MTI

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Germany

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Italy

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Croatia

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Slovenia

Interreg CE1013 REFREsh

Interreg CE1013 REFREsh Kézműipari kiállítás

Interreg CE1013 REFREsh Transnational Photo Exhibition