Az új évszak új tervekkel, elhatározásokkal indul. Ha változtatni szeretnénk életmódunkon, most segítséget kaphatunk hozzá. Lénárt Gitta - a nyersevő vegán életmód hazai legismertebb képviselője - jóvoltából szeretettel vár mindenkit a Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház egy igazi feltöltődést ígérő hétvégére.

Az első márciusi hétvége az egészséges ételek jegyében telik el, mindenki kipróbálhatja, megtapasztalhatja hogy milyen a tiszta növényi nyers étrend, és azok hogyan készülnek. A finomabbnál finomabb ételeken kívül a feltöltődést hangmasszázs, jóga és hastánc is segíti, amiről Holló Eszter minősített jógaoktató gondoskodik.

Mivel a tavasz a megújulás időszaka, így a legjobb alkalom szervezetünk méregtelenítésére, új tapasztalatok, élmények szerzésére. Mindez a Mecsek oldalában, támogató környezetben és társaságban, Pécstől alig 6 km-re, a Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóházban.

A részletes programot elküldik minden érdeklődőnek. Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . A program ára 29.900,- Ft/fő, ami tartalmazza a két éjszaka szállást, a teljes ellátást (napi 3x nyers étkezés), az elméleti és gyakorlati oktatást és a programokon való részvételt.

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Germany

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Italy

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Croatia

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Slovenia

Interreg CE1013 REFREsh

Interreg CE1013 REFREsh Kézműipari kiállítás

Interreg CE1013 REFREsh Transnational Photo Exhibition