Immár harmadszor rendezik meg a Palkonya Hangja fesztivált. A Baranya megyei településen augusztus 12-től 15-ig fellép az Irie Maffia, a PASO, a Los Orangutanes, a Zuboly, Saiid, az NKS, a Slow Village, a Manaky, valamint a Sör és Fű.

A Palkonya Hangja a dél-amerikai cumbia, a jamaicai ska és reggae birodalmába kalauzol, a világzene mellett hiphop és elektronikus zene, valamint dj-k színesítik a felhozatalt - közölték a szervezők az MTI-vel.  

A fesztivál szorosan kötődik az Irie Maffia zenekarhoz, a fellépők nagy része zenekari tag is a fesztiválon fellépő formációkban vagy az Irie Maffia jó barátja. Mivel a csapat 15 éves jubileumi turnéja meghiúsult a koronavírus-járvány miatt, a közönséget családiasabb koncertekkel igyekeznek kárpótolni, például az augusztus 12-i nulladik napon.  

Mint írták, a fesztiválon a zene mellett kiváló borok, a nemzetközi gasztronómia termékei, illetve csodálatos panoráma várja az érdeklődőket a négyhektáros palkonyai szőlőskert közepén. A Haraszti Birtokon egész nap friss kovászos kenyér, pizza és más ízletes ételek sülnek-főnek.  

A környezettudatosság kiemelt szerepet kap a minifesztiválon, a jegy mellé a fesztiválozók csikkgyűjtő fiolát kapnak ajándékba, emellett repoharakat és papírtányérokat használnak.

Forrás: MTI

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Germany

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Italy

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Croatia

Interreg CE1013 REFREsh Photo Exhibition Slovenia

Interreg CE1013 REFREsh

Interreg CE1013 REFREsh Kézműipari kiállítás

Interreg CE1013 REFREsh Transnational Photo Exhibition