Tájékoztatom a tisztelt érdeklődőket, hogy a Békés Megyei Bíróság elsőfokú ítélete ellen, fellebbezett OTP per másodfokú tárgyalása, 2012 április 26-án délelőtt 10 órától lesz, cím: Szeged , Sóhordó utca 5.

Ez egy nyílt tárgyalás, bárki részt vehet rajta. Hang és képrögzítést csak hivatalos média engedéllyel (újságírói) rendelkező személy készíthet, a tisztelt bíróság előzetes beleegyezésével, ha ebbe mindkét fél beleegyezik. Ez csak a helyszínen derül ki. Többen jelezték, hogy részt kívánnak venni a tárgyaláson és tegyem közzé az időpontot. Arra kérünk mindenkit, aki jelen lesz, hogy a tárgyalás menetét semmilyen módon ne zavarja, függetlenül az ott elhangzottaktól. Bármiféle tetszés vagy nemtetszés kinyilvánításának, semmilyen hozadéka nincs a bíróságon, ellenkezőleg.

Közzéteszem az OTP fellebbezését az üggyel kapcsolatban. Két oldal lemaradt, később pótolva lesz. (Megtekinthető itt: Kattintson ide... )

Ami viszont a legfontosabb üzenet, az hogy ennek a pernek kimenetelétől függetlenül, minél több embernek javaslom, hogy kezdeményezze meg a devizaalapú szerződéseinek megtámadását, akár bírósági, akár ügyészségi vagy a bankkal való egyezkedés során. Teljes meggyőződéssel állítom, hogy igazunk van és győzni fogunk. A pénzügyi és politikai maffia, hadüzenet nélkül kezdeményezett háborút Magyarország adófizető polgárai ellen, egy aljas és alattomos pénzügyi kisemmizés trükkjével. A felelősök előbb vagy utóbb felelni fognak tetteikért, egy független és elfogulatlan bíróság előtt.

Kásler Árpád.

Kelt, Gyulán 2012.04.17.-én

Tájékoztatok mindenkit, hogy állítólag nem elérhető a honlapom, amióta ez az anyag kikerült rá. Nálam tökéletesen működik. Kérem terjessze mindenki az információt.

Forrás: kaslerarpad.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 076 473 megtekintés

Videó: 48 305 155 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921299

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh