Ellen közlemény az „Elbuktak a devizahitelesek az AXA Bank ellen” c. Világgazdaság Online írásra.

"A Fővárosi Törvényszék (bíróság) 2013. február 4-én idézés kibocsátása nélkül elutasította a felperesek egy csoportja által az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe, az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője ellen indított kereseti kérelmet" - adta hírül a vg.hu a tegnapi napon (Kattintson ide... ).

A hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított.

A DÉSZ közreműködésével és támogatásával – ez idáig négy és most szerveződik az ötödik - létrejött - az AXA Bank szerződéseit bíróság előtt támadó - pertársaságok vonatkozásában következetesen a belga anyabankot pereltük be, miután az 1997. évi ún. " fióktelep törvény " rendelkezései 2012. október 28-a előtt, valamint a Kúria 1/2012 jogegységi határozata egyértelműen kimondta, hogy a pénzügyi fióktelep nem rendelkezik perbeli jogképességgel.

A hivatkozott sajtóközlemény tudatosan összemos két ügyet, egyfelől az első - tagjainkból álló - AXA pertársaság sikeres március 4-i tárgyalását – melyről a sajtó széles körben beszámolt – másfelől egy - általunk is ismeretlen - csoport keresetét, melyet a bíróság a hivatkozott közlemény szerint idézés kibocsátása nélkül elutasított. Ez utóbbi kapcsán felsorolt közhelyekkel -.melyek valóságtartalma csak és kizárólag bíróság előtt derülhet ki - azt a látszatot kelti, mintha a pertársaságok, pertársaságaink nem járhatnának eredménnyel. A két ügy összemosásából és a fenti ügy egyoldalú tájékoztatásából azt a következtetést, konklúziót lehetett levonni, mintha az AXA pert nyert volna a pertársaságainkkal szemben, amely valótlan állítás és a valós tények elferdítése! A közlemény alkalmas a devizaadósok megfélemlítésére, a jog –és elszámolási viták bíróság útján történő rendezésétől való eltérítésre, az érdekérvényesítés csorbítására.

Forrás: devizaados.eu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 865 730 megtekintés

Videó: 49 046 943 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7051439

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh