Újabb öt térfigyelő kamera került felhelyezésre Komló különböző pontjain, tovább könnyítve a rendőrség munkáját.

Kettő térfigyelő a Tompa Mihály utcai iskolánál a nagykanyart pásztázza, további két kamerát helyeztek el a Kazinczy utca elejénél, valamint a Zrínyi téren a villanyrendőrnél is felszerelték a térfigyelő kamerát.

Városunkban a lakosság és a rendőrség egyaránt kezdeményezte a kamerarendszer telepítését. 2014-ben a Belügyminisztérium pályázatát elnyerve kezdődtek meg a munkálatok az autóbusz pályaudvartól egészen a Tesco épületéig lett kamera telepítve.

Tavaly újabb forrásokat különítettek el, ebből valósulhatott meg a Kenderföldi városrész bekamerázása. A próbaüzem után immár januártól véglegesen üzembe helyezték a rendszert, így már húsz kamera vigyáz a biztonságunkra.

Polics József polgármester reméli, hogy a beruházás a bűnügyi statisztikákban is megmutatkozik. A felvételeken jól látszanak a rendszámok, tisztán felismerhetőek az emberek.

A beruházás idén is folytatódik. A közterületeket nem rendeltetésszerűen használók így a rendőrség látókörébe kerülnek tovább fokozva a lakosság biztonságát.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 718 712 megtekintés

Videó: 48 929 848 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7027990

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh