Rendhagyó időszaki kiállításra várják a szervezők a gyűjtögetőket a Pécsváradi vár Szent László termébe. A péntektől megtekinthető műgyűjtemény igazi csemegének ígérkezik, változatos gyűjteményeket tekinthetünk meg.

Akit elragadott a gyűjtés szenvedélye, pontosan tudja milyen érzés vágyakozni egy-egy újabb darab után. Sokan vannak akik szinte a gyűjteményüknek szentelik az életüket. Nos, a Különleges gyűjtemények című kiállítást egy pszichológus nyitja meg, talán nem véletlenül.

Január 13-án, pénteken 16.30-kor nyitja meg a kiállítást Dr. Meskó Norbert pszichológus. A megnyitón a Pécsváradi Zeneiskola növendékei közreműködnek. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a Pécsváradi vár Szent László termében. Köszönettel fogadnak a városról készült régi fényképeket, relikviákat, melyek a bemutató részét képeznék.

A gyűjtemények között szerepel: kávécukor, radírok, puzzle, kalapok, komolyzenei CD-k, gombfoci, sótartók, vonatképek, szurkolói sálak, játéktraktorok, porcelán, Régi Pécsvárad-fotók, Ikarus-modellek, korondi vázák...érdemes megnézni.

Forrás: Pécsváradi vár

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 083 291 megtekintés

Videó: 48 313 657 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6922649

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh