Áprilisban két fordulót is rendezett egyesületünk a téli járványidőszak miatt szünetelő Villa Complov Kupa regionális párbajtőr versenysorozatban.

Ezúttal a házigazdák mellett a pécsi PTE-PEAC és a kaposvári PRVK vívói tették tiszteletüket az indulók között. A férfiaknál az 5. fordulót a komlói Gálffy Gyula nyerte a pécsi Plazzeriano Gábor és a kaposvári Horváth János előtt, a 6. fordulóban pedig a pécsi Rab Attila diadalmaskodott két komlói, Gálffy Gyula és Szokol Balázs előtt.

A hölgyeknél mindkétszer a házigazdák vívója, Csontos-Kiss Zsuzsanna szerezte meg az elsőséget, előbb klubtársai, Gasparik Viktória és Fábián Fanni, utóbb  a kaposvári Boda Jázmin és a komlói Fábián Fanni előtt.

 

Középmezőnyben a nemzetközi versenyen

15 nemzet 171 vívója lépett pástra a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a szezon utolsó felnőtt férfi párbajtőr Magyar Kupa versenyén, amely egyben az U23 Európai Körverseny egyik állomása is volt.

A Villa Complov SC-t ketten képviselték a viadalon. Mahler Balázs három győzelemmel és két vereséggel jutott tovább a csoportból, majd alulmaradt svájci ellenfelével szemben, így a 83. helyen végzett. Szokol Balázs nem szerzett győzelmet, ő a 162. helyen zárt.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 864 627 megtekintés

Videó: 49 046 237 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7051191

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh