A szakosztály megalakulásának évfordulójához (szeptember 26.) kötve idén is díjazta Villa Complov SC a 2021-2022-es idény legjobbjait.

Ötödik alkalommal került sor az Év komlói vívója cím átadására, amire a klub vívói jelölhetnek társaik közül, és az egyesületnél tevékenykedő edzők döntenek a jelölések alapján a díjazottról. Az elmúlt év legjobbjának Fábián Fanni (a képen középen) bizonyult, akinek társai a szorgalmát emelték ki, és e mellett az eszéki U14 Európai Körverseny fordulóban elért eredménye is figyelemre méltó volt.

Az egyesület házi bajnokságából nőtt ki a Villa Complov Kupa, amely egy tízfordulós, immár négy klub részvételével zajló sorozattá vált az évek során. A férfiaknál 4 egyesület 29 vívója mérette meg magát a fordulók során. Az első helyet Rab Attila (a képen balra), a PTE-PEAC vívója szerezte meg két komlói, Gálffy Gyula és Szokol Balázs előtt. A nőknél 3 egyesület 18 vívója lépett pástra az év során, akik közül a dobogóra három komlói ért fel: a győztes Csontos-Kiss Zsuzsanna (a képen jobbra) lett, Fábián Fannit és Albertné Zsibrik Anikót megelőzve. A legjobb utánpótláskorúak Fábián Fanni illetve a szintén komlói Végh Marcell (összesítésben 5. helyezett) lettek.

A díjakat a Goldián Ékszer, a Babka Manufaktúra és az Allez-Fencing Hungary ajánlotta fel.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 638 984 megtekintés

Videó: 48 837 872 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7011803

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh