Hatodik alkalommal látta vendégül a szabadidős párbajtőrvívó mezőnyt a Villa Complov SC a Gaál Csaba Emlékverseny keretében. A viadalon, amelyhez, az elmúlt évekhez hasonlóan a PTE-PEAC nyújtott nélkülözhetetlen segítséget,eszközeik rendelkezésre bocsátásával, mind a férfi mind a női mezőnyben rekordszámú nevezés érkezett.

A férfiak versenyszámában 55 fő mérette meg magát. Az aranyérmet az Alba Volán SC válogatott öttusázója, Demeter Bence szerezte meg a pécsi Hesz Krisztián előtt. A Villa Complov SC vívói közül ketten jutottak a 32-es táblára: Gálffy Gyula a 22., Szokol Balázs a 29. helyen végzett. 33. lett Szabó Benedek, 39. Mahler Balázs, 40. Kovács János és 52. Winkler Bendegúz.

A nők 38 fős mezőnyében az Alba Regia SE utánpótlás vívója, Salamon Réka szerezte meg a győzelmet a PTE-PEAC szintén utánpótlás vívója, Imre Luca előtt. A komlóiak közül a 26. helyen végzett Gál Hanna, 32. lett Soós Réka, míg Albertné Zsibrik Anikó 38. A női viadal nemzetközi lett: a magyarokon kívül egy argentin és egy holland vívó is erősítette a mezőnyt.

A Villa Complov SC köszönetet mond a különdíjakat biztosító személyeknek, cégeknek: PBT Hungary Kft., Kun Péter chef, Ambient Hotel & Aroma Spa Sikonda, Auto-West autósbolt, Liliána ékszerüzlet, Schneider Angéla festőművész.

Forrás: Villa Complov SC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 098 megtekintés

Videó: 47 973 220 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887959

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh