Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt is elismerte a tényt. A narkolepsziában szenvedők időnként, a normális ébrenlét alatt, egyik pillanatról a másikra, befolyásolhatatlanul elalszanak. A tény elismerésekor a finn kormány kijelentette, hogy életük végéig fizetni fogja annak a 79 gyermeknek az orvosi kezelését, akiknél a betegség a sertésinfluenza védőoltás miatt alakult ki.

A narkolepszia nem az egyetlen mellékhatása az oltásnak. A 79 gyerekből 76 hallucinációkat is lát és időnként „teljesen megbénulva esnek össze,” (hirtelen tónusvesztés, kataplexia) mondják a finn kutatók.

Ami megdöbbentő, hogy a durva mellékhatások tévedést kizáró megállapítása ellenére, szóba sem került a minden tudományos alapot nélkülöző és teljesen felesleges influenza elleni oltások felfüggesztése.

Az influenza elleni védőoltások nemcsak károsak a gyerekek egészségére (amit most már a hatóságok is kénytelenek voltak belátni), de még csak nem is működnek! A D-vitamin rendszeres szedésével bármilyen oltásnál sokkal hatékonyabban védekezhetünk az influenzás megbetegedések ellen.

Folytatás itt: Kattintson ide...

Forrás: idokjelei.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 482 346 megtekintés

Videó: 43 753 801 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6214504

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh